söndag, juni 15, 2008

Bakis...

"Man tager vad man haver..." och vips så blev en gammal dörr
som stod i ladan (och inte passade nånstans i huset) med lite
målarfärg och fantasi en fin sänggavel till vår dubbelsäng...

...utan att ha druckit en enda droppe, det har jag varit idag (läs söndag). Har absolut inte gjort ett enda knop och tänker inte göra det heller. Ont i kroppen och sådär förlamande trött igen, börjar misstänka att det är något allvarligt fel på mig och funderar på att ringa läkaren. Risken är väl att de hittar något fel och det vet jag inte om jag orkar med. Vi hade en härlig dag igår åminstone då vi var på festivalen i stan, strosade omkring me Mira och Vera. Mira fick en jätteheliumballong i form av en häst som hon nu släpar med sig vart hon än går. Pappan och Mira åt glass och vi träffade några kompisar med deras minsting och gick en sväng till en lekpark som Mira inte har varit på innan. Där hittade hon en liten kille som var i hennes storlek och vikt som var den perfekta gungbrädepartnen. Årets första svenska jordgubbar avnjöts, första kartongen som den var, i solen och andra kartongen hemma med socker och grädde.

Gluttade lite på matchen. Sen var det läggdags, för barnen och tydligen även för mig. Stackars Mikael som har en sån tråååkig sambo...somnar kl halvtio en Lördagskväll...

Den som har varit i farten idag är världens bästa pappa som trots begynnande nackspärr tog med sig Mira till farmor och farfar och sen till lekplatsen där Mira fick "rutcha" av sig och glassade nog lite oxå.

I skrivande stund så är Pappan och Mira ute och hämtar ved för här ska eldas i vedspisen då det är lite ruggigt p g a alla regnskurar.

"De e´ dunheter", sa Mira till Allram när han försökte smita ut när hon öppnade dörren. Hmmmm...undrar var hon får allt ifrån???!!!

Inga kommentarer: