söndag, juli 27, 2008

Vilket väder!!!

Äntligen har den riktiga sommaren kommit!
Visst gnäller jag lite ibland att det är för varmt på natten eller att jag inte får något nyttigt gjort när det känns som hela kroppen går i slowmotion i värmen.
Men när jag tänker efter så är det som vi gör här hemma nu viktigare än allt annat;

Vi Njuuter av varandra och bara är.
En stund i skuggan med Vera, Mira som somnar mellan mina ben i hängmattan, långpromenad med Allram, en glass vid strandkanten, ett kvällsdopp där Mira är överlycklig att hon kan "hänga" i sina armkuddar, en pocket som påbörjades igår och som snart är avslutad...
Ja, listan kan göras hur lång som helst.

Nellie och Wilma åket till Rhodos tidigt imorse och jag hoppas att de får det riktigt härligt med sin pappa och hans Kristina.
De ska bo i Rhodos stad och ha "all inclusive", dvs det är bara att hämta vad de vill i drick, glass och matväg, när de vill.
Hoppas bara att de (Nellie och Wilma) tar sig till havet nån gång också, de älskar nämligen att ligga vid polen och glassa...
Nåja, bara de är nöjda.


´mamma, ser du inte hur hungrig jag är?´

Mira brygger morgonkaffe till oss i sin "OBH-nordica" bryggare som hon fick i julklapp men som stått undangömd några månader, och vips så är det hur kul som helst igen!

Här har Mira somnat med mamman i hängmattan, älskade unge...


Då storasyster sover i hängmattan passar Vera på att låna hennes badboll...


Ligga vid mammas bröst och mysa är inte heller helt fel, även om butiken verkar stängd för känsliga tittares skull ;-).

Allram i gröngräset, spanar på fåglar...

Glasstund skuggan vid en annan liten insjö som vi åker till när Nellie inte är med för det fullkommligt kryllar av aborre och mört som är helt orädda, och hon har mer eller mindre fiskfobi. Även Mira var lite försiktig med att bada då hon såg alla fiskar men det släppte efter någon timma.


Mmmm, smaka på pappas Ananas-split slår nästan mammans tuttemjölk, fast Nää, inte i längden!








Inga kommentarer: